El Gimnàstic de Manresa va aconseguir un meritori empat al camp d'un dels equips més potents del grup 3 de la Divisió d'Honor juvenil, el Saragossa (1-1).

El conjunt dirigit per Ferran Costa va tenir problemes per entrar en el partit i, al minut 30, els locals es van avançar en el marcador mitjançant Otu, que va culminar amb èxit una jugada iniciada en un servei de córner. Després d'aquesta diana, els manresans van guanyar solidesa i es van mostrar superiors al poderós adversari, i van tenir fins a dues clares ocasions per empatar abans del descans.

En la segona meitat sí que va arribar el gol dels bagencs. Al minut 65, Gulias va finalitzar una jugada a pilota aturada per situar l'empat en l'electrònic. A partir del minut 82, el Gimnàstic va començar a notar el cansament acumulat, però, tot i això, va poder mantenir el resultat per assolir un punt important i treballat.