14 de octubre de 2018
14.10.2018

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | SANT JOAN DE VILATORRADA


Picas i Bou dominen la Marroc On Bike

El TBellès ha aconseguit la segona plaça en la classificació per equips després de cinc etapes

13.10.2018 | 23:43
Des de l´esquerra, Roberto Bou, Núria Picas i José Luis Gómez

La Marroc On Bike by Iguña ha tingut, un any més, vencedors del TBellès-Cannondale-Gaes by Sural, Roberto Bou i Núria Picas.

Després cinc etapes llargues i dures per les zones més atractives del Marroc, en categoria elit masculí, Roberto Bou va guanyar en la classificació general i també va ser el vencedor de la primera etapa. També del TBellès-Cannondale-Gaes by Sural, José Luis Gómez Miranda va finalitzar en segona posició de la general i va ser el vencedor en dues de les cinc etapes. La regularitat de Bou en les jornades, en arribar en totes entre els quatre primers classificats, li va permetre obtenir el triomf.

En categoria femenina, ple de victòries per a Núria Picas, que va encapçalar sense discussió la general. Picas es va imposar en les cinc etapes amb molta solvència i es va adaptar molt bé a un estil de cursa diferent a l'habitual. Picas va rodar les cinc etapes amb molt bon ritme i va saber dosificar-se tots els dies per rendir al màxim nivell de principi a fi de la prova.

En la classificació per equips, el TBellès-Cannondale-Gaes by Sural va finalitzar en una destacada segona posició final.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Els 'guerrers' de la inclusió

LaLiga Genuine Santander 18/19 conclou a València amb gran èxit de participació entre els 30 equips, les seves famílies i aficionats