La Balconada va rebre un cop de moral després d'imposar-se en el derbi de barris manresans contra la Pirinaica. Un partit molt intens, amb dues parts per a cada equip i en què l'encert dels homes de Lluís Cebolla els va permetre sumar els tres punts.

La primera part va ser de domini de la Balconada. Al minut 10, un xut de Marc Porcel des de fora l'àrea va entrar al fons de la xarxa, després de tocar en un defensa de la Piri. Els locals van sortir molt forts i van mantenir la intensitat durant els primers 45 minuts. Abans d'arribar al descans, Mercadal va tenir, en un mà a mà, l'opció de posar el 2-0 en el marcador.

A la represa, la Piri va sortir en tromba. Una segona part en què l'àrbitre va anul·lar dos gols als de la Mion per fora de joc, molt protestat pel conjunt visitant. Al minut 65, l'àrbitre va assenyalar penal en contra de la Balconada, errat per la Piri. Al final del partit, David Argudo va sentenciar el matx en un contraatac.