El líder Berga va obtenir una nova i clara victòria davant d'un Roda de Ter que tan sols va posar-se dins del partit a la represa, després d'aprofitar una errada defensiva local (2-1). Els berguedans van sortir molt endollats i, ja en el primer minut de joc, el local Ruiz va inaugurar el marcador. Els locals van dominar i van ser capaços de crear moltes ocasions clares de gol. Gerard Martínez va ampliar la distància amb el segon gol, al minut 18, amb un llançament llunyà a l'escaire. Els osonencs no van inquietar en cap moment la porteria defensada per Peralta i es va arribar al descans amb el 2 a 0.

A la represa, els visitants van posar-se dins del partit amb el 2-1. Soufyane va aprofitar una greu errada defensiva dels locals per retallar distàncies just a l'inici del segon temps. Els berguedans van encaixar el gol però van continuar imposant el seu domini. En els darrers quinze minuts del partit, l'equip entrenat per Joan Prat va ampliar les distàncies de mica en mica fins arribar al definitiu 5-1. En la propera jornada de la competició, els jugadors berguedans s'enfrontaran a domicili al Sabadell B.