El Reial Madrid no va trigar ni 24 hores a respondre el Barça per la victòria àmplia dels blaugrana de dissabte. Ahir, els blancs, que van reservar Llull i Causeur i que no disposaven d'Ayón, van haver d'esperar al darrer període per desfer-se d'un Divina Seguros Joventut que va estar dins del partit durant 30 minuts, que va marxar al darrer recés amb només cinc punts de desavantatge (65-60), però que va ser víctima d'un demolidor parcial de 25-3 en contra, impulsat pel bon joc de la parella argentina formada per Facundo Campazzo i Gabriel Deck, autors de 15 punts cadascun.

Per als badalonins, que encaixen la segona derrota en tres partits, encara amb el de Lugo ajornat, es va haver de lamentar la lesió de Mathias a l'inici del duel. El base Dimitrijevic va ser el màxim anotador, amb 15 punts, ben secundat pels 11 de Dawson.

A una victòria de distància es mantenen el Kirobet Baskonia, l'Unicaja i l'Iberostar Tenerife. Els primers van esmicolar per 50 punts de diferència un Fuenlabrada irreconeixible i van aconseguir la tercera màxima diferència del club a l'ACB. El nord-americà Hiliard, amb 24 punts, va ser el màxim anotador de l'equip de Pedro Martínez, que ja guanyava per un escandalós 8-31 al final del primer període.

L'Unicaja, per la seva banda ,va fer dues embranzides, una a l'inici i una altra al final, per desfer-se d'un Gran Canària que no acaba de trobar el rumb i que, a més, pateix el cansament europeu. Els insulars es van arribar a situar a sis punts (82-76) a falta d'1.41 per al final, però set punts finals de Jaime Fernández, dels 22 que va anotar, van decidir el matx. Per la seva banda, l'Iberostar va necessitar una pròrroga per guanyar a la pista del cuer, un Delteco que finalment no va poder aturar McFadden.

Decisiu Van Rossom

La jugada del partit va tenir lloc a Santiago. Amb empat a 78 punts, després d'un rebot en atac de Singler, va ser Van Rossom qui va prendre la responsabilitat per al València i va anotar un triple sobre la botzina que va donar la victòria a l'equip de Jaume Ponsarnau. Els gallecs havien dut en tot moment la iniciativa, però els taronja es van tornar a basar en les bones prestacions de Will Thomas, autor de 17 punts, per endur-se la victòria a casa.

Finalment, a Múrcia, l'UCAM va ser més resolutiu que el San Pablo Burgos en el tram final i es va endur una victòria per deu punts, la primera de la temporada. En un partit de poca anotació, els millors dels locals van ser Kloof, Soko i Oleson, autors d'11 punts. Per als castellans, Frazier en va fer 13.