Amb diversos jugadors tocats després de l'esforç titànic realitzat en el partit davant el Colo Colo, el tècnic estava obligat a combatre la ressaca de Copa del Rei en un horari poc habitual al Pujolet, forçat per l'ànsia de recuperar una mica d'oxigen. Al minut 5 el trobaria en una acció d'atac que culminaria Asis. El Cerdanyola, apàtic i sense ànim controlador, tiraria de pilotes llargues per intimidar la porteria de Bixi. Això sí, l'1 a 0 obligaria els visitants a donar un pas endavant. El Manresa FS estava compromès, sempre complidor i implicat, però incapaç de mantenir la guspira a la qual tenia acostumats al seguidors en aquest brillant inici de temporada. Segurament, també contagiat per l'apàtica proposta de joc visitant. El Cerdanyola en cap moment es va despenjar del partit i seguia viu esperant el seu moment. Quan faltaven dos minuts per al descans, aconseguiria empatar amb un gol de penal de Dani Alonso.

A la represa, en un minut 24 delicat per als manresans, els vallesans colpejarien dues vegades. Primer Marc Hermosel, definint plàcidament un contraatac, i poc després Guerrero de falta directa. Amb tot plegat, el Manresa no trobava la fórmula de superar la muralla visitant. A falta de 5 minuts per al final, Cachinero va carregar l'última bala, la del porter jugador. Segurament l'única via, ja a la desesperada, per capgirar la situació. El Manresa FS va arriscar molt i el premi va ser l'empat amb gols d'Òscar i Pep Costa.