El Martorell va encaixar la primera derrota de la temporada en la seva sortida al camp de l'Atlètic Vilafranca (2-0). L'equip d'Albert Nualart, tot i jugar la segona meitat amb deu jugadors per l'expulsió de Serrats, per doble targeta groga, va gaudir de nombroses oportunitats per foradar la xarxa, però no va tenir el seu dia.

Ambdós equips van saltar damunt el camp amb intensitat i amb ritme. Els visitants van tenir tres arribades consecutives sense acabar amb encert. Els martorellencs no tenien l'enfrontament controlat i els locals van aprofitar una errada defensiva dels visitants per inaugurar el marcador al minut 19 de la primera meitat. El Martorell, només sacar de mig del camp, va poder empatar però no va estar encertat. El visitant Abde va ser substituït a mitjan primera part per lesió. Els darrers 10 minuts de la primera meitat l'equip de Nualart va pressionar però va acabar amb deu homes per expulsió de Serrats per doble targeta groga.

A la represa, tot i la inferioritat numèrica, els del Baix Nord van portar la iniciativa, i amb un gran desgast físic van dominar i crear les millors ocasions. En els millors minuts dels visitants va arribar una galleda d'aiguda freda en forma de gol del Vilafranca. El Martorell va continuar lluitant fins al darrer moment però ja no va tenir cap opció per intentar aconseguir una miraculosa remuntada.