La selecció espanyola va caure derrotada al Benito Villamarín davant Anglaterra (1-3), en un matx de la quarta jornada del grup 4 de la Divisió A de la Lliga de les Nacions. Tot i l'ensopegada, Espanya es manté al capdavant del grup amb sis punts i es classificarà per a la final four si guanya Croàcia, el 15 de novembre, a Zagreb.

Els anglesos es van avançar en el marcador al minut 16, quan Sterling va aprofitar una passada de Rashford per batre De Gea. Pocs minuts després, al 30, va arribar el segon dels visitants. Pickford fa una pilotada llarga que recull Kane, i aquest assisteix a Rashford, que va tornar a perforar la porteria espanyola. I, al 38, el conjunt de Southgate va tornar a marcar. De nou Kane va fer l'assistència i de nou Sterling va anotar.

A la represa, els homes de Luis Enrique van escurçar distàncies per mitjà de Paco Alcácer, que va entrar al camp al 56 en substitució de Saúl i va marcar dos minuts més tard en rematar de cap un córner llançat per Asensio. Els espanyols van seguir buscant més gols que els permetessin empatar, però el 2-3, que ja seria definitiu, no va arribar fins al 98, obra de Sergio Ramos amb el cap.