La nedadora manresana Queralt Velasco, especialista en fons, s'ha desvinculat del CN Terrassa, club en què ha tingut fitxa la tres últimes temporades. Ara, Velasco forma part del CN Cervera.

En els tres anys a Terrassa, Velasco ha estat campiona catalana d'estiu en categoria aleví en els 800 lliures després de deixar el CN Minorisa (2015/16) i en categoria infantil (2016/17 i 2017/18), i també en la distància dels 1.500 lliures, a més a més dels subcampionats en els 400 lliures i de fa uns anys les destacades actuacions en les travesses en aigües obertes.

Precisament, aquest cap de setmana, a la Radikal Merbrava a Llafranc, Velasco va ser primera júnior i novena absoluta a la prova de 7.000 metres, en què van participar els nedadors de l'equip estatal. El manresà Guillem Lázaro (CN Terrassa) va entrar setzè, i del CN Minorisa, Arnau Montiel vint-i-dosè i Guillem Montiel, vint-i-tresè. En la cursa de 3.500 metres, el manresà Jordi Vidal (CN Minorisa) va ser tercer absolut i primer en la categoria +40.

En la modalitat per relleus de 800 metres, el CN Cervera, amb Queralt Velasco, Sofia Datsenko, Carla Carbonell i Mireia Gatnau, va ser primer classificat.