L'Unicaja de Màlaga, el proper rival del Baxi Manresa, en un partit que es disputarà dissabte a partir de les 20.30 hores al Nou Congost i serà retransmès per Movistar+, visitarà demà, a partir de les 18.45 hores, la pista del Mornar Bar montenegrí en la tercera jornada de l'Eurocup. Ambdós equips estan empatats a la classificació del grup D, ja que acumulen una victòria i una derrota.

Els altres dos equips estatals que disputen la segona competició europea, el MoraBanc Andor-ra i el València Basket, juguen contra equips de Belgrad. Els andorrans, darrer rival dels bagencs, s'enfrontaran a domicili contra el líder del grup A, l'Estrella Roja, avui a les 19 hores. Per la seva banda, els valencians, capdavanters del grup C, rebran demà, a les 20.45 h, el Partizan.

A la Basketball Champions League, el Montakit Fuenlabrada jugarà a casa contra el Telenet Giants Antwerp belga, avui a les 20.30 hores, en un matx corresponent al grup C. A la mateixa hora i al grup A, l'UCAM Múrcia rebrà el Ventspils letó. Finalment, al B, l'Iberostar Tenerife jugarà al camp del Nanterre francès, demà a les 20.30 hores.

Doble jornada a l'Eurolliga

A la màxima competició continental, l'Eurolliga, aquesta setmana es disputaran dues jornades. En la primera d'elles, el Barça Lassa visitarà un dels altres equips estatals, l'Herbalife Gran Canària, avui a partir de les 21 hores. Demà, a les 20.45 h, serà el torn del Reial Madrid, que jugarà al pavelló del Milà, i del Kirolbet Baskonia, que ho farà al Buesa Arena contra un dels grans favorits al títol, l'Olympiacos grec.

En la següent tanda de duels, els canaris es desplaçaran a Atenes per enfrontar-se al Panathinaikos, dijous a les 20 h, i, una hora més tard, els blaugrana rebran el Bayern de Munic alemany al Palau Blaugrana. Finalment, divendres, a les 21 h, els madridistes rebran els vitorians.