L´equip sènior masculí del Manresa RC tornava a la competició davant el líder de la Divisió d´Honor Catalana, el FC Barcelona B, al camp del Congost. El partit no va decebre l´expectació generada, i va veure's un partit emocionant i molt disputat per part dels dos conjunts, la victòria, de molt prestigi, va caure a favor dels manresans per 13 a 12.

A la primera part les fortes defenses dels dos conjunts van imposar-se sobre els atacs. El Manresa RC va sortir amb molt empenta, però les indisciplines dins de la zona de 22 metres contrària feia que la possessió local no pogués transformar-se en punts. Un jugador visitant cometia un placatge retardat, que comportà la seva exclusió temporal, però els locals no pogueren aprofitar la superioritat numèrica temporal, i quan les forces s´igualaren fou el Barça qui va prémer les dents i va passar a jugar en camp contrari. A les acaballes de la primera part (min 37) finalment el Manresa RC es va avançar en el marcador (3-0). El conjunt local hauria pogut ampliar la diferència si el xutador local hagués pogut transformar una nova penalització visitant, però el llançament va sortir lleugerament desviat a l'esquerra.

A la represa, el conjunt visitant va sortir capgirar el marcador, i després de diverses fases d´atac aconseguiren la primera marca (3 a 5 al minut 44). Els locals reaccionaren ràpidament tornant a portar la iniciativa en el marcador gràcies a una marca del primera línia Isaac Majós, aquest cop si transformada pel xutador local (10 a 5 al minut 49). A partir d´aquest moment el Barça passà a tenir el total domini de la pilota, i el Manresa RC defensava les envestides visitants cometent molts cops de càstig. Els blaugranes ho van aprofitar per situar-se per davant (10 a 12 al minut 66). Eren els pitjors minuts del Manresa RC, a qui començaven a fallar les forces. Però aconseguí sobreposar-se i va enllaçar varies jugades seguides en atac que acabaren en un nou cop de càstig visitant, que fou aprofitat pel Manresa RC per a tornar a dur la iniciativa en el marcador (13 a 12 al minut 74). A partir d'aquest moment el Barça es tornà a llançar en tromba a l'atac, obligant al Manresa RC a esforçar-se en defensa. Les darreres jugades del partit van fer pujar l'emoció a un partit que fins aleshores ja havia tingut un gran nivell; el marcador però, ja no es va moure. El Manresa RC se situà en segona posició de la classificació, empatat a punts amb el Químics ER, i a tant sols dos punts del FC Barcelona B, havent disputat un partit menys els manresans; diumenge visitaran el Badalona RC.

En categoria sub18, en el combinat Catalunya Central va jugar a casa del Sant Cugat B. Un partit complicat per als de casa nostra que van caure 34 a 19 malgrat el seu esforç, lluita i coratge.