L'entrenador del Montakit Fuenlabrada, Agustí Julbe, ha anunciat el seu propi acomiadament del club madrileny "de manera inesperada". Una decisió que arriba després del mal inici de temporada a la Lliga Endesa (1-3) i de la vergonyosa pallissa encaixada davant el Kirolbel Baskonia (60-110).

"Dia trist i nits dures vindran... Gairebé sense temps a agafar-li afecte al Fernando Martín, he estat acomiadat del Bàsquet Fuenlabrada de forma inesperada. 5 partits oficials han estat suficients perquè deixessin de confiar en mi. Gràcies a penyes i aficionats per el suport. Us desitjo el millor ", va anunciar Julbe a través del seu compte a Twitter.

De moment, el club madrileny no s'ha pronunciat al respecte i és una incògnita qui dirigirà l'equip en el duel d'aquesta nit a casa contra el Telenet Giants Antwerp, corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions.

Durant les tres últimes temporades, Julbe va ser ajudant de Velimir Perasovic, dos al Anadolu Efes turc i una al Baskonia. Prèviament, entre 2008 i 2013, va ser ajudant de Xavi Pascual al FC Barcelona. A més, també va ser primer entrenador del CB Prat, filial del Joventut a LEB Or, o cap de planter del CB Girona.