Un jutjat d'Istanbul ha acceptat l'escrit d'acusació preparat per la Fiscalia turca, que imputa al futbolista Arda Turan diversos delictes de lesions i amenaces, així com la tinença il·lícita d'una arma, pels quals demana entre tres i dotze anys de presó.

L'escrit de la Fiscalia considera que Turan va incórrer en els delictes d' "assetjament sexual", "lesions intencionades", "trets amb arma de foc d'una manera que pot produir por o pànic" i "portar armes sense llicència", informa el diari turc Hürriyet. La primera vista del cas s'ha fixat per al pròxim 30 de gener, afegeix el citat diari.

La denúncia contra el futbolista arriba del cantant Berkay Sahin, que va tenir una baralla amb Turan en una coneguda discoteca d'Istanbul a la matinada de dimecres passat, i que ha estat acusat així mateix d'"insults".

Segons la premsa turca, Turan va assetjar la dona del cantant, Özlem Ada, al bar, motivant un enfrontament en el qual el futbolista li va trencar el nas al cantant d'un cop de cap.

La parella es va desplaçar a un hospital pròxim, però Arda Turan els va seguir poc després i en entrar a l'hospital va disparar un tret amb la seva pistola, sense causar ferits.

Turan ha assegurat a la premsa que va seguir al cantant per demanar-li disculpes i que el tret es va produir de forma fortuïta.

Ahir, el club de futbol d'Istanbul Basaksehir, en què Turan juga des del gener passat, cedit pel Barcelona, ??va anunciar que multarà al jugador amb 2,5 milions de lires (uns 370.000 euros) per "actituds incompatibles amb els valors del club" , però el mantindrà en actiu fins a la sentència.