La Federació Espanyola de Patinatge va proposar el dimecres 24 d'octubre com a data per disputar el que queda de final de l'europeu femení d'hoquei patins entre Portugal i Espanya (amb la igualadina del Gijón Maria Díez a les seves files), que es va suspendre menys de 2 minuts abans de la conclusió pels estralls que l'huracà Leslie estava causant al pavelló de Mealhada (Portugal), on s'estava disputant el partit.

Carmelo Paniagua, president de la federació espanyola, va mostrar la voluntat de resoldre al més aviat possible la situació «amb la finalitat de causar el menor greuge possible tant a les esportistes com a les respectives competicions nacionals». Paniagua va demanar en la seva missiva que si la federació portuguesa posa traves el partit s'hauria de donar per acabat amb victòria per a Espanya. La RFEP espera «la ràpida resposta» del comitè per organitzar com abans millor el «desplaçament i allotjament» de les esportistes i donar per finalitzat l'europeu «al més aviat possible».

En el moment de la suspensió, a 1:45 per al final, Espanya dominava en el marcador per 3-2. L'equip de Ricardo Ares en té prou amb un empat per revalidar el títol, que seria el cinquè consecutiu i el sisè en el palmarès espanyol.