L'Herbalife Gran Canària va assolir la primera victòria a l'Eurolliga en vèncer per la mínima el Barça Lassa (87-86) en un matx que es va resoldre als darrers instants gràcies a dos tirs lliures anotats per Clevin Hannah.

En el primer quart els jugadors dirigits per Svetislav Pesic van sortir més entonats i van agafar una renda de vuit punts al final (18-26). En el segon període les coses van canviar, i van ser els canaris els qui van dominar per aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb empat a 44.

En la segona meitat, els blaugrana van tornar a agafar el comandament al marcador i van obtenir un mínim avantatge de cinc punts al final del tercer quart (64-69). Per tant, tot es va haver de decidir en els darrers deu minuts. En aquests, hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i això va fer que s'arribés a un final a cara o creu. Quan faltaven només tres segons per al final, Hannah va anotar dos tirs lliures i va posar el seu equip un punt per sobre, i en la darrera possessió Pangos va fallar un tir de dos i la bogeria es va apoderar del Gran Canaria Arena.

En els altres tres partits disputats ahir, el Darussafaka turc es va imposar a casa al Buducnost montenegrí (71-63), el CSKA de Moscou va assaltar la pista del Maccabi Tel-Aviv (86-89) i el Bayern de Munic va superar per la mínima el Panathinaikos (80-79).