L'equip sub-10 de la Joviat va participar al campionat de Catalunya d'escacs per equips d'edats, que es va celebrar a l'hotel Don Juan de Tossa de Mar.

Els components de l'equip de la Joviat van ser Dan Clotet al 1r tauler, Èric Iborra al 2n tauler i Arnau Pons, Èdgar Vázquez i Oriol Pelegrín que es rellevaven al 3r i 4t tauler. Els manresans, que sortien de la quarta posició del rànquing inicial, van començar amb un contundent 4-0 contra el Montornès B. Les següents partides van ser més igualades, i es van aconseguir sengles 2-2 contra el Sitges i el Mollet. En la quarta ronda, l'equip va endossar un 3-1 a l'Alt Empordà que el va situar tercer de la classificació provisional. En la cinquena ronda els de Joviat van jugar contra l'equip revelació, l'Edami-Proa, que va rebre un contundent 3,5-1,5. D'aquesta manera es van enfilar a la segona posició amb 14,5 punts, seguits de prop pel Colon Sabadell Chessy amb 14 punts i l'Ateneu Colon amb 13. L'última i decisiva ronda contra el Tres Peons, que liderava la classificació amb 16 punts, va ser nefasta per als interessos de l'equip manresà, que només va poder sumar mig punt, però que va obtenir una destacada quarta posició.

Dan Clotet no va poder alçar-se amb el premi al millor primer tauler, al qual va optar fins a la darrera ronda, i va aconseguir la tercera posició final amb 5,5 punts. Clotet participarà el cap de setmana que ve al torneig Ciutat de Barcelona Memorial Arturo Pomar, que es disputa entre els sis millors classificats al campionat de Catalunya sub-10 i sub-12.