La plantilla del Barcelona s'ha entrenat per primera vegada aquesta setmana amb tots els seus internacionals, ja que aquest dijous s'han reincorporat a la feina els últims set futbolistes que encara no havien tornat de les concentracions amb les seves respectives seleccions nacionals.

L'alemany Marc-André Ter Stegen, l'holandès Jasper Cillessen, els brasilers Philippe Coutinho, Arthur Melo i Malcom Felipe de Oliveira, el francès Ousmane Dembélé i el xilè Arturo Vidal s'han exercitat avui amb la resta dels seus companys per preparar el compromís de la lliga de dissabte que ve contra el Sevilla.

A la sessió matinal també han participat, acompanyant la resta dels jugadors disponibles del primer equip, els futbolistes del Barça B Riqui Puig, Oriol Busquets, Juan Miranda i Juan Brandáriz 'Chumi'.

El Barcelona tornarà a entrenar-se demà divendres a les 18:00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una hora abans de la sessió, el tècnic del conjunt blaugrana, Ernesto Valverde, compareixerà en roda de premsa.