L'Igualada Femení HCP va caure (2-4) davant del CP Vilanova, que es va presentar amb les jugadores de l'equip d'OK Lliga, en la cinquena jornada de la Lliga Catalana d'hoquei patins. De tota manera, les jugadores de Maria Fernández Pulgui van plantar cara i van vendre cara la pèrdua del lideratge del grup B, que fins ara compartia amb les garrafines. Aquestes ara disposen de tres punts de diferència respecte de les anoienques.

El conjunt local va sortir un pèl nerviós i, en 5 minuts, va encaixar dos gols, el segon amb un penal que va transformar Maria Córdoba. De mica en mica el conjunt local va anar adquirint confiança i Queralt del Águila escurçava la diferència en culminar una bonica jugada de dos contra la portera.

Abans del descans, les vilanovines marcaven l'1-3 que la mateixa Córdoba ampliaria fins a l'1-4 en una acció personal. Sis minuts abans del final, novament Queralt del Águila situaria el 2-4, que seria definitiu. La propera jornada l'Igualada visitarà la pista de l'UEH Barberà, que encara no ha puntuat i que ocupa la darrera posició de la classificació del grup.

Bons resultats a la base

En categories inferiors, el conjunt de Segona Catalana va derrotar per 6-2 el Folgueroles, amb el qual empaten i se situen a tres punts de l'Sfèric, però amb dos partits menys disputats que les egarenques; l'equip sub-16 va guanyar a la pista del Vilafranca per 5-6 i aconsegueix el seu primer triomf de la temporada després d'un duel emocionant; el sub-14 A segueix amb el cartell d'invicte després de vèncer per un rotund 11-1 el Vila-sana i el B va perdre amb el Cerdanyola (2-7). Finalment, victòries del sub-12 i del mini.