El Barça va treure partit del primer partit com a local de l'Eurolliga, davant d'un dels rivals amb menys potencial de la competició, i va aconseguir estrenar, al tercer intent, el seu compte de victòries a la competició continental. Ho va fer demostrant, una vegada més, una inconsistència que el porta a alternar bons minuts d'encert amb d'altres en què els rivals se li acosten massa. Ahir, en un partit controlat a la primera part de fins a setze punts (24-8), va deixar que un Bayern amb pocs recursos, malgrat haver vençut dimarts el Panathinaikos, se li aproximés a quatre en el tercer període (44-40) i que no es descalvalqués de les possibilitats de victòria fins al tram final.

En aquest sentit, després d'una bona primera part de Singleton, l'home decisiu a la represa va ser un intens Jaka Blazic, que va atrapar rebots en atac, va provocar faltes i fins i tot va anotar de tres. De fet, l'eslovè no va cometre cap errada en el llançament, en els set que va intentar, per totalitzar 20 punts de valoració.

Quan el Bayern es va aproximar a set punts, ja en els últims quatre minuts, un triple de Kuric i les posteriors errades en els intents dels bavaresos van provocar que el Barça acabés el duel de manera força tranquil·la. Els propers partits, a la pista del Darussafaka i a casa amb el Maccabi, l'haurien d'impulsar endavant.