El Mundial de Tennis Taula paralímpic es posa demà en marxa a Eslovènia, amb la participació de Jordi Morales, jugador d'Espar-reguera, a les files de la selecció espanyola absoluta.

Nou representants integren l'equip espanyol que buscarà penjar-se el nombre més gran de medalles possible en aquesta gran cita. Íker Sastre, Miguel Rodríguez, Francisco Javier López, Alberto Seoane, Álvaro Valera, Jordi Morales, Juan Bautista Pérez, Jorge Cardona i José Manuel Ruiz seran els encarregats de representar la bandera espanyola a terres eslovenes. L'equip el completen els tècnics responsables Vladimir Choubine, Ramón Mampel i José Luis Machado.

Morales té una dilatada experiència amb el combinat estatal, amb el qual competeix des de l'any 2000. En la seva trajectòria, l'esparreguerí ha aconseguit l'or per equips al Mundial del 2014 i el bronze individual en els Jocs d'Atenes 2004. La seva experiència ha de servir, per què no, per estar en un dels calaixos del podi.

La primera vegada que l'esparreguerí va debutar en una gran competició amb la selecció estatal va ser als Jocs Paralímpics de Sidney, on l'equip va caure a les rondes classificatòries. En els més de quinze anys de Morales amb la selecció, l'esparreguerí ha aconseguit un total de quinze medalles que el distingeixen com un dels jugadors paralímpics més lloats de la selecció. Demà, Morales inicia el camí cap a un nou èxit.