El Berga, líder del grup quatre de la Segona Catalana, visita demà (12 h) el camp del setè classificat, el Sabadell B, amb l'objectiu de mantenir-se al capdavant de la taula. Els homes de Joan Prat afronten el partit amb la moral ben alta després de golejar el Roda de Ter (5-1) en la darrera jornada.

En aquest mateix grup, el Joanenc, tercer classificat, rebrà avui (16 h) un altre rival complicat com és el Masnou, vuitè a la taula. El Sallent, per la seva banda, intentarà trobar la regularitat en els seus resultats en la visita del Ripollet, diumenge (16.30 h), al municipal sallentí.

D'altra banda, el Martorell buscarà recuperar-se de la primera desfeta de la jornada anterior, la primera de la temporada contra el Vilafranca (2-0), en el partit que jugarà demà a casa (12h) contra l'Olímpic Can Fatjó. Els homes d'Albert Nualart són segons a la taula del grup 3. Així mateix, el San Mauro provarà de sortir del descens amb la visita d'avui (17 h) del Can Trias.

Finalment, en el grup 5, el Solsona buscarà demà (12 h) la quarta victòria seguida a Alcoletge, i l'Organyà visita, el mateix dia, el camp de l'Agramunt (16 h).