La vuitena jornada de la lliga de Primera Catalana porta l'Andorra al Congost (12 h) per enfrontar-se a un Manresa que es manté imbatut, amb cinc triomfs i dos empats. El darrer punt el va aconseguir diumenge al camp de la Munta-nyesa, davant l'equip que entrena Dani Andreu.

Tot i que l'Andorra no ha començat molt bé la lliga, amb només quatre punts sumats (també té dos partits pendents per compromisos pendents de la selecció andorrana), l'entrenador blanc-i-vermell, Piti Belmonte, desconfia del seu potencial: «És un tòpic, però també és una realitat. Qualsevol equip d'aquesta categoria és complicat. Sí que és cert que en aquesta competició han descansat dos cops, i això segur que no és positiu per a ells, però segur que vindran per reaccionar a la lliga», comentava.

Respecte al seu equip, Belmonte valorava l'empat de diumenge com «una nova prova superada dels jugadors davant un equip que persegueix el mateix objectiu que nosaltres. Ara bé, per fer bo el punt hauríem de sumar els tres contra l'Andorra. A casa ens hem de mantenir forts, encara que hem d'admetre que no hem gua-nyat cap duel de forma folgada».

Recuperat Manel Sala, les úniques baixes al Manresa són Biel Rodríguez i Mouha.

El conjunt que entrena Moha vol allargar la ratxa de quatre victòries seguides al camp d'una Rapitenca (12 h) que s'ha mostrat molt irregular fins ara i que encara no coneix la victòria al seu camp.