El Manchester City del santpedorenc Pep Guardiola va obtenir una nova golejada a casa, davant del Burnely, per 5-0. El City continua com a líder de la Premier League, empatat a punts amb el Liverpool, i el Chelsea cedeix un empat in extremis davant del Manchester United, en un partit en què el tècnic portugués José Mourinho va ser protagonista després del gol de l'empat final (2-2) en una picabaralla amb un ajudant del cos tècnic d'Antonio Conte.

El City de Guardiola no va tenir pietat d'un fluix Burnely i va sentenciar els tres punts gràcies a una efectiva represa. Agüero va posar per davant l'equip local al minut 17 de la primera meitat, i Silva, Fernandinho, Mahrez i Sané van ampliar la golejada del City a la represa. El Chelsea d'Antonio Conte va rescatar un punt al minut 96, en un partit molt intens davant del Manchester United. Rüdiger va avançar, al minut 21 de la primera meitat, el conjunt local, però els reds, entrenats per Mourinho, van reaccionar a la segona meitat i Martial, amb un doblet, va posar per davant els visitants. Els blue van aprofitar els sis minuts d'afegit que va descomptar l'àrbitre del partit i Barkely, en l'últim suspir, va posar les taules amb el 2-2.

Mourinho cau en la provocació

El tècnic portugués, que tornava a la seva antiga casa, on havia aconseguit aixecar fins a tres campionats de lliga, va ser el protagonista negatiu de la jornada. Després del gol de l'empat del Chelsea i el consegüent èxtasi, un ajudant de Maurizio Sarri va saltar davant de la banqueta red per celebrar amb eufòria el gol i provocar el tècnic portugués. Mourinho, calent per l'empat, no s'ho va pensar dues vegades i va sortir disparat a buscar l'ajudant de Sarri es va formar una gran picabaralla.

El Liverpool continua colíder

Salah va guiar una jornada més el Liverpool cap a la victòria, aquest cop en la complicada sortida al camp del modest Huddersfield (0-1). El davanter egipci va ser l'autor de l'únic gol del conjunt vermell, a mitjan primera meitat, per seguir com a colíder, empatat a punts amb el Manchester City de Pep Guardiola.

El Tottenham de Mauricio Pochettino va encadenar la quarta victòria consecutiva, després de guanyar per la mínima al camp del West Ham. Els londinencs van aprofitar un solitari gol de Lamela just abans d'arribar al descans. El Bournemouth va cedir un nou empat, després d'un partit sense gols contra el Southampton.

El Cardiff va sumar la primera victòria de la temporada, en imposar-se per 4-2 enfront del Fulham. Schürrle va avançar els visitants, però els locals van remuntar amb gols de Murphy i Reid. Just abans del descans, Sessegnon va fer l'empat. A la represa, Paterson i Harris van completar el triomf. El cuer Newcastle va tornar a ensopegar a casa, davant del Brighton, amb gol de Kayal (0-1). El Watford va obtenir el triomf al camp del Wolves per 0-2, gràcies a dols gols en la primera meitat de Capoue i Pereyra.