L'Iberostar Tenerife va patir la primera derrota al pavelló Santiago Martín (73-81) davant d'un excel·lent Movistar Estudiantes i un imparable Clavell, autor de 25 punts, que va guiar al conjunt madrileny cap el triomf. McFadden va intentar retallar distàncies en el darrer període, però els visitants sempre van anar per davant en el marcador. L'inici del partit va estar marcat per l'intercanvi de cops, i els locals, més encertats en el tir de tres, van marxar amb avantatge al final del primer quart de l'enfrontament (20-15).

El segon període va tenir un nom pròpi, el de Clavell, qui, amb tres triples seguits, va igualar el marcador a 24 punts. McFadden i els triples van empènyar els canàris amb avantatge al descans 39-30. A la represa, els madrilenys van impulsar-se des del triple (52-58) i, ja en el darrer quart, els locals ho van intentar però van anar sempre a remolc, i Clavell va sortir al rescat de l'equip de Josep Maria Berrocal per segellar la victòria de l'equip insular.