La junta directiva de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI) ha aprovat aquesta setmana concedir a l'estació de la Molina la medalla al mèrit esportiu de l'ens federatiu, a proposta de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.

D'aquesta manera, l'organisme ha volgut premiar la trajectòria de l'estació, així com la seva tasca en la promoció dels esporits d'hivern i el compromís per acollir proves esportives relacionades amb els esports d'hivern, tant a escala amateur com professional. Aquest reconeixement arriba l'any en què l'estació ha celebrat el seu 75è aniversari i també en un context particular. Cal no oblidar que dies enrere es va presentar davant del Comitè Olímpic Internacional, a Buenos Aires, el primer esborrany del que pot ser la candidatura dels Pirineus i Barcelona per acollir els Jocs Olímpics del 2030, una cita en què probablement la instal·lació ceretana tindrà molt a dir.

Segons el president de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern, May Peus, el guardó és «el just reconeixement a la tasca de la Molina en favor del desenvolupament dels esports de neu durant els darrers 75 anys».

L'acte de lliurament d'aquesta medalla va tenir lloc durant la celebració de l'assemblea general de la federació espanyola que va tenir lloc a Madrid i suposa una bona empenta per a la instal·lació de cara a afrontar els futurs projectes.