El Gironella va aconseguir una victòria d'aquelles molt treballades davant un Artés que va tornar a demostrar que no és un equip fàcil de vèncer.

Els artesencs van plantejar un partit molt intens i físic des de l'inici. Ben plantats damunt el ter-reny de joc, van tallar el ritme gironellenc. Els locals tampoc van tenir el seu millor dia, amb poques idees en atac. El conjunt de Xavi Diaz intentava dur la iniciativa, però la defensa artesenca resistia molt ben posicionada. La primera part va transcórrer sense ocasions clares.

A la represa, l'Artés va avançar línies per intentar aproximar-se a l'àrea rival. En una de les arribades, els artesencs van provocar un penal, molt protestat pel Gironella, que després van fallar. Un segon temps en què els gironellencs van dominar més, però sense materialitzar les ocasions. Això fins al minut 81, quan Manel Uribe va marcar l'1-0 definitiu en una falta lateral que va rematar de cap i va enviar la pilota al fons de la xarxa per donar la victòria al seu equip.