El Club Bàsquet Navàs Viscola va obtenir una nova victòria a la seva pista, aquest cop en la visita de l'Sferic de Terrassa, al qual es va imposar per un resultat final de 77-66. Amb aquest triomf, els bagencs es mantenen com a líders invictes del grup 2 de Primera Catalana.

En un pavelló ple a vessar d'aficionats navassencs, van ser els jugadors visitants els qui van obtenir els primers avantatges en el marcador (11-15 al final del primer quart). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de diferència per a l'Sferic (30-36).

En la segona meitat, els vallesans van seguir controlant el ritme i van obtenir una màxima de set punts a mitjan tercer quart, que posteriorment es va veure reduïda a només tres al final del mateix (48-51). En els deu darrers minuts, els jugadors dirigits per Isidre Suau van treure l'orgull i van augmentar la intensitat defensiva, i gràcies a això van poder aconseguir un contundent parcial de 29-15 que els va donar una nova victòria.

En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola visitarà la complicada pista del Club Bàsquet Vilatorrada, en un dels derbis bagencs de la competició. El matx es posarà en marxa el proper dissabte, 27 d'octubre, a partir de les vuit del vespre.