Impecable cap de setmana per al pilot surienc Josep Garcia (KTM) al municipi manxec de Campillos Paravientos, escenari de la sisena i darrera prova del campionat d´Espanya d´enduro. El de Súria, que sortia com a favorit, va gestionar de la millor manera possible la pressió, adjudicant-el seu primer doblet en el campionat estatal com a vencedor en enduro 1 i escratx, el que li va donar el títol en les dues categories.

La pluja va tenir un paper protagonista. Dissabte, l´organització es va veure obligada a suspendre la primera jornada puntuable de la cita a Conca, deixant la carrera de diumenge com a única. Amb el campionat en joc a una sola carta, Josep Garcia va aconseguir la victòria en cinc de les nou especials. El surienc, amb molt bones sensacions sobre de la seva KTM, va poder posar-se al capdavant des de l'inici de la jornada. La clau de la victòria de Garcia va estar en un constant i ràpid ritme, que li va permetre creuar la línia de meta en primera posició amb Jonathan Barragán (GAS-GAS) i Francisco Montlleó (KTM) segon i tercer respectivament en l´escratx. En enduro 1, el pilot de Súria va estar acompanyat al podi per Víctor Guerrero (Yamaha), segon, i Pau Tomàs (Husqvarna), tercer.

Un gran resultat en una temporada gairebé perfecta per al de KTM. Ha sabut gestionar, amb altes dosis d'efectivitat, les complicades situacions en què s´ha vist immers. Tot i la caiguda i, en conseqüència, lesió que va patir a Torre del Bierzo, ha sumat de 8 victòries i una segona plaça en l´escratx, i 9 nou triomfs en enduro 1, d´un total de 10 curses. D´aquesta manera, Garcia revalida el títol de campió d´Espanya d´enduro 1 i estrena en el seu palmarès en escratx. Josep Garcia viatjarà aquest dijous a Suècia per disputar la penúltima cita del World Enduro Super Series, en què el pilot de KTM és tercer de la general.