El Sallent va sumar una nova derrota després de perdre per la mínima davant del Ripollet, en un partit on el conjunt entrenat per Jesus Pelfort va perdonar fins a tres ocasions clares en la primera meitat però que no va estar gens concentrat a la represa.

El conjunt local va començar molt bé durant els primers minuts, amb un bon ritme i creant les primeres aproximacions clares de perill. Els blaugrana van gaudir de fins a tres oportunitats clares per inaugurar el marcador, però no van estar encertats en les rematades. Tot i ser superior al Ripollet, els sallentins no van poder perforar la xarxa rival i ambdós equips van enfilar el túnel de vestidors amb un empat a zero gols. A la represa, la dinàmica va canviar i el Sallent no va estar a l'altura. El conjunt visitant va aprofitar un rebot dins de l'àrea de Rando per marcar el 0-1 de les botes de Dani Albet, ex-jugador del juvenil del Gimnàstic de Manresa.

El Ripollet, ben col·locat damunt del camp, no concedia cap ocasió en defensa davant del desgavell local. Els homes de Jesús Pelfort van ser incapaços de reaccionar i, sense proposar gran cosa, no van tenir cap oportunitatsper empatar. Els visitants van tenir ocasions per sentenciar davant d'un conjunt local desarborat.

Amb aquesta derrota, el Sallent es manté a la zona baixa de la classificació amb vuit punts, abans de desplaçar-se la setmana vinent fins al camp del fort i invicte líder Berga.