El Manchester City de l'entrenador santpedorenc Pep Guardiola va superar amb claredat el Shakhtar Donetsk ucraïnès per un resultat de 0-3. David Silva va guiar el seu equip cap a la victòria amb una gran actuació.

L'equip de Guardiola va dominar clarament la primera part. Els anglesos van fer dos gols, prou per encarrilar el partit, però que ni de bon tros reflectien la gran superioritat dels citizens en els primers 45 minuts. Gran primer temps de David Silva, que va fer el primer gol i va assistir en el segon.

A la segona part els homes del tècnic santpedorenc van mantenir el seu domini amb constants arribades a l'àrea del Shakhtar. Al minut 71, Bernardo Silva culminava una gran acció de contraatac de l'equip i sentenciava el partit.

Els ucraïnesos van intentar fer un pas endavant, a través de la possessió, però el City estava molt ben plantat.