El Rose Bowl és la competició de gimnàstica més antiga del Regne Unit, amb 37 edicions ininterrompudes. Enguany, aquest prestigiós campionat internacional que se celebra a Londres, ha viscut la victòria de l'equip de l'Egiba format per Lorena Medina, Mar Palliso, Laia Font, Berta Franquesa i Carla Font; entre totes elles, van aconseguir un total de 189,4 punts, cinc més respecte al segon classificat, el Birmingham; va completar el podi el Bristol Hawks. Les gimnastes de casa nostra, després d'una actuació amb errors en les paral·leles, van reaccionar i van aconseguir remuntar, i es van imposar a la resta d'equips en terra, barra i salt.

En la darrera jornada, a les finals per aparells es van complir les expectatives i Lorena Medina es va imposar en terra i va ser bronze en paral·leles i Mar Palliso va aconseguir la plata en salt.

En les seves diferents edicions, la Rose Bowl ha tingut la presència d'equips de la resta del món, esportistes de referència mundial, des de gimnastes de la selecció dels Estats Units, al prestigiós CSK de Moscou amb Alina Mustafina, campiona mundial i medallista olímpica.