Borussia Dortmund i Atlètic de Madrid es disputen avui (21h) el liderat del grup A, en un dels partits més interessants de la jornada. Els alemanys, però, tenen el dubte de Paco Alcácer.

L'exblaugrana és el davanter de moda en el panorama continental gràcies a la seva ratxa golejadora, però va haver de ser substituït a la segona part del partit contra l'Stuttgart, després d'haver contribuït amb un gol, per unes molèsties en una cuixa.

Pel que fa a la resta de la jornada, també destaca el PSG-Nàpols (21h). Els parisencs, amb Neymar, busquen sumar la victòria a casa contra el líder d'aquest grup C. Neymar arriba descansat al partit després de no jugar en l'anterior jornada de lliga francesa per decisió tècnica.

En el grup del Barça, el Tottenham visita el camp del PSV (18.55h) amb l'obligació de sumar després de dues derrotes. Ara mateix, l'equip de Pochettino es troba en una situació delicada en el grup B amb zero punts.

La resta de la jornada la completen l'Estrella Roja-Liverpool (21h), el Galatasaray-Schalke (21h), el Lokomotiv-Porto (21h) i el Bruges-Mònaco (18.55).