Diumenge es viurà una nova edició, la quinzena, dels 10 Km Urbans de Manresa. El tret de sortida de la prova absoluta es donarà a les 10 h a l'alçada de la Ben Plantada (Bonavista). Mitja hora abans es disputarà la tradicional cursa urbana de promoció d'un recorregut de 700 m amb el mateix punt d'inici.

Enguany, i per les obres que s'estan duent a terme al passeig Pere III, la sortida estarà situada al lateral del Passeig, i els corredors hi hauran de passar i no ho podran fer pel mig com s'ha fet sempre sempre (no hi podrà haver cotxes aparcats).

Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web: www. xipgroc.cat, o també de forma presencial a la botiga Esports Sagi. El termini d'inscripcions anticipades s'acaba demà, dijous, a les 12 h (l'organització tindrà uns 50 pitralls a disposició el mateix dia de la prova). Els organitzadors del CA Manresa confien a arribar a les 400 inscripcions.

Ara com ara , hi ha confirmada la presència de la joanenca Meritxell Soler, del navarclí Pol Guillén i de David Martínez, atletes de l'Avinent Manresa que han destacat més d'una vegada en la prova manresana.

Tots els atletes que es volen iniciar en el món de les curses disposaran paral·lelament de la cursa de 5 quilòmetres, que transcorre majoritàriament pel passeig Pere III, amb un circuit planer i agraït. Serà la tercera edició d'aquesta distància en la cursa urbana de Manresa.