El Reial Madrid va aconseguir una nova victòria a la Lliga de Campions, en aquesta ocasió al Santiago Bernabéu davant el Viktoria Plzen txec, al qual va derrotar per un mínim 2-1.

Una primera part en què el Reial Madrid va tenir el domini del partit però en què la seva falta d'encert va fer que el Viktoria Plzen es mantingués amb opcions. Tant és així, que els txecs van estar a punt de batre la porteria de Keylor Navas fins a tres vegades, fet que va generar xiulets al Bernabéu.

Karim Benzema va ser l'autor del primer gol blanc, aprofitant una gran centrada des de la banda dreta de Lucas Vázquez que va deixar sol el francès davant la porteria visitant.

La segona part va començar com la primera, amb un Madrid totalment bolcat a l'atac. En el minut 55, Marcelo feia el segon, aprofitant una gran passada de taló de Bale que deixava el brasiler sol davant el porter. El conjunt txec encara no havia dit la seva última paraula i al minut 77, Hrosovsky va culminar una gran jugada col·lectiva per fer el 2-1.