L'equip juvenil del FC Barcelona va fer un bon pas endavant per entrar a la següent fase de la Lliga de Campions de la categoria en derrotar l'Inter de Milà (2-1). Amb aquest resultat, els blaugrana lideren la classificació amb 7 punts, per 4 del PSV Eindhoven, 3 del Tottenham i 1 del conjunt llombard. En l'altre partit de la jornada al mateix grup, els holandesos i els anglesos van empatar (2-2).

El partit d'ahir entre el Barça i l'Inter va tenir dues cares. La primera va ser de domini total de l'equip local, que va transformar la seva superioritat amb un gol de Konrad des de l'interior de l'àrea, en aprofitar la passada i la primera intervenció d'Ilaix, un jugador cadet, en l'edició d'enguany de la Champions.

A partir del gol, els blaugrana van tenir el domini total del duel i Mortimer va estar a punt de fer el segon. A partir del minut 15, l'Inter va disposar de més control de la pilota, però, en la seva ocasió més clara, el xut de Colidio va anar a fora. El Barça va tornar a l'atac i va anotar el 2-0 amb una rematada de Nils Mortimer després d'un rebot del porter.

L'inici de la segona part no va ser gaire més positiu per als locals, ja que l'Inter va aconseguir un penal a favor que va transformar Colidio. El partit es va obrir i tots dos equips haurien pogut anotar, però el Barça va mantenir el 2-1.

Triomf de l'Atlètic

Ahir va jugar un altre equip de l'Estat a la Lliga de Campions juvenil. Va ser l'Atlètic de Madrid, que va guanyar per 3-4 el Borussia Dortmund. Els matalassers lideren el grup A empatats amb el Mònaco, que va guanyar 2-3 a Bruges.