El jugador del FC Barcelona Luis Suárez ha advertit que «ningú» del vestidor de l'equip pensa en si el Reial Madrid arriba al clàssic de diumenge al Camp Nou «jugant malament», ja que creu que aquests duels són especials i que no serveix de res mirar els últims resultats.

«S'ha de tenir en compte els últims resultats dels dos equips, però ningú pensarà en com ve l'altre anímicament o si ve jugant malament o l'altre està millor, és un Clàssic i es viu al màxim», ha assegurat en una entrevista als mitjans del FC Barcelona recollida per Europa Press.

A més, malgrat aquesta setena posició del Madrid a La Liga Santander, a quatre punts d'un Barça que és líder, o que Julen Lopetegui comenci a ser qüestionat en part de l'entorn blanc, espera un duel intens.

«Un Clàssic és un Clàssic. En l'últim de l'any passat, pràcticament vam sortir com a campions i es va jugar amb una gran intensitat i ganes», va recordar sobre l'empat (2-2) de l'últim curs al Camp Nou.

Sobre Lopetegui, simplement comentar que anima als seus jugadors a ser millors perquè compti amb ells. «Té un entrenador nou i vulguis o no és una motivació extra per als jugadors, per demostrar que volen jugar i estar bé. Cal tenir molta cura, tenen jugadors de molta qualitat», ha avisat.

Pel que fa a l'absència de l'ara jugador del Juventus Cristiano Ronaldo, li va treure importància. «Sabem la classe de jugador que és Cristiano, però un equip està per sobre de qualsevol jugador, té altres grans jugadors que marquen la diferència. Hem de fer el nostre partit sense pensar quins jugadors té el rival», va afirmar el de Salt.

«El meu millor record en un Clàssic és el partit que vam guanyar 2-1 al Camp Nou en el meu primer any. Un triomf que ens donava gairebé la Lliga perquè quedaven pocs partits. Va ser importantíssim i vaig marcar el meu primer gol en un clàssic. També el 0-4 al Bernabéu, sempre és bonic guanyar allà i més d'aquesta manera i marcant dos gols», va rememorar sobre els seus Clàssics disputats.

Uns partits que li recorden als d'eliminatòria d'Uruguai. «Jugar el Clàssic té un «vibració» especial, el públic et contagia encara més adrenalina i el jugador vol guanyar sí o sí. Però queda tot dins del camp, són moments molt bonics», ha apuntat el «9».