El Barça Lassa va equilibrar el nombre de victòries i de derrotes a l'Eurolliga (dues) amb un triomf imprescindible en una de les pistes més assequibles de l'Eurolliga, la del Darussafaka. De tota manera, el conjunt de Svetislav Pesic va tornar a tenir els problemes de consistència ja tan habituals i va passar de guanyar de deu punts gairebé al final del segon quart a perdre per sis al final de l'últim. Afortunadament, aquest cop els blaugrana van refer-se a temps, amb els punts de Tomic i Singleton, que van aprofitar la poca envergadura dels pivots de l'equip turc, i el Barça va aconseguir la primera victòria a fora de casa.

La novetat de l'expedició era Adam Hanga, però l'hongarès no va ni seure a la banqueta. Tampoc no van jugar, com és habitual, ni Pustovyi ni Rolands Smits. L'equip català va iniciar bé el partit, amb pilotes interiors a Tomic, que feia mal i donava el primer avantatge clar al seu equip (3-13). El conjunt otomà, però, va encomanar-se a la intensitat de l'exjugador del Bilbao Micheal Eric per no desenganxar-se en el marcador. Així, va marxar al primer descans perdent per cinc punts i va arribar a equilibrar el resultat en el segon quart. Aleshores, però, va aparèixer un gran Singleton, amb tres triples gairebé seguits, que va provocar que la diferència s'ampliés fins als deu punts (37-47), retallada al descans amb un impressionant triple des de la seva pista de Demir.

Ensurt i resolució

En el tercer quart, en canvi, els blaugrana van perdre el pas. Van tenir una davallada ofensiva (només nou punts en aquest període) i van permetre al conjunt local, no només igualar el resultat, sinó també avançar-se en el marcador, amb un avantatge que va arribar a ser de fins a sis punts (64-58) al final del període.

Afortunadament, però, els mals moments aquest cop no van arribar al final del partit, com va passar a Gran Canària, i l'equip va tornar a defensar prou bé per trobar el joc al pal baix de Tomic i Singleton, que van aconseguir capgirar el resultat, una remuntada que van ratificar els dos bases, Pangos i Heurtel, tots dos alhora, per tal de controlar l'últim esforç del Darussafaka.