En el segon partit consecutiu com a local, el Manresa té demà la visita del Júpiter (12 h), un equip que aquesta setmana ha canviat d'entrenador, i ara és Rubén Garcia qui dirigeix aquesta formació barcelonina.

Per la seva part, el Manresa confia poder millorar el rendiment que va tenir diumenge davant l'Andorra, quan no va poder passar de l'empat (1-1). El tècnic, Piti Belmonte, considera que «aquesta setmana ens hem entrenat millor que l'anterior. Encara que el futbol no és una ciència exacta, això vol dir que estem més a prop de guanyar. Espero que el bon nivell de preparació es tradueixi sobre el terreny de joc».

Respecte al fet que el rival, el Júpiter, hagi canviat d'entrenador és per a Piti Belmonte «un handicap més per a nosaltres ja que en una circumstància així fa que els jugadors aixequin les orelles i incrementin la intensitat del joc. A més, el Júpiter era fins ara un equip molt atrevit, amb molts riscos, però sense que els acompanyessin els resultats. Ara, pel que sembla, amb el nou tècnic, el joc es construirà més des del darrere. Caldrà veure si això ens ajuda o ens perjudica». Mentre el Manresa és tercer classificat amb 18 punts, els mateixos que té el Viladecans, que és segon, el Júpiter, després d'una arrencada irregular, ocupa la dotzena posició, amb només 7 punts, lluny de les expectatives creades al voltant d'una plantilla feta per ser més amunt.

El líder serà a Igualada

El Mollerussa, que es manté davant de la classificació tot i cedir un empat a casa amb el Lleida B la darrera jornada, és l'atractiu rival que tindrà aquesta tarda l'Igualada (16.30 h). L'equip que dirigeix Moha ha guanyat els dar-rers cinc partits en una ratxa molt positiva de resultats.