El CN Minorisa va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada a Primera Estatal, en la tercera jornada de la nova competició, en imposar-se, a casa, al CW Marbella. Va ser un partit complicat en el qual les manresanes no van sentenciar fins a l'últim quart.

El matx va començar amb un gol de Sara Dueñas, del CW Marbella, abans del primer minut de joc. Els dos primers quarts van ser dominats per les andaluses i es va arribar al descans amb un 5 a 8 al marcador. A la represa, el CN Minorisa va saber jugar les seves cartes amb dos parcials molta favorables, fins al 12 a 10 final.

Aquesta primer triomf del CN Minorisa situa l'equip en una posició favorable en la lluita per evitar la posició de descens (només baixa de categoria un equip). cn minorisa/leoia wlb

El dissabte, el CN Minorisa va perdre de golejada contra un Leoia WLB intens i potent. La irrupció de l'equip basc en la llista de favorits pel títol ha estat totalment merescuda, ja que va ser un rival imbatible a Manresa.

Durant el primer quart, el CN Minorisa va lluitar contra un Leoia WLB superior en tot moment. El primer gol el va marcar Marta Jaime al minut 2. Els dos minuts següents van servir perquè Virginia Cobos marqués el segon per al Leioa. Després de vuit gols més en el segon quart de les biscaïnes, Laia Muns va marcar el primer del Minorisa, que va anunciar el descans. Malgrat els quatre gols de les manresanes durant l'últim quart, el Leoia WLB va obtenir la victòria, 5-18.