La primera ensopegada de la temporada ha arribat per al Manresa en la novena jornada. Ara bé, les dificultats de crear ocasions clares de gol les arrosseguen, els manresans, des de fa unes jornades, fins al punt que els de Piti Belmonte han fet només un gol en els tres darrers enfrontaments, amb la Muntanyesa a fora (0-0), i de forma seguida, a casa, amb l'Andorra (1-1) i el Júpiter (0-2).

El contrincant d'ahir havia canviat d'entrenador al llarg de la setmana, amb Rubén Garcia com a nou director d'orquestra. Els barcelonins van sortir atrevits, amb una pressió alta. Només havien passat cinc minuts quan els visitants ja van disposar d'una ocasió molt clara. Una errada de Solernou, lligada amb una sortida en fals de Pol Busquets, va facilitar una arribada franca a porteria per part de Coro, que va fer una rematada a porteria buida tan fluixa que Florent va ser a temps de desviar des de la mateixa ratlla de gol. Després d'aquesta bona oportunitat del Júpiter, el joc es va viure al mig del camp, amb dificultats d'uns i altres d'arribar a l'àrea rival.

Al minut 25, però, el central del Júpiter Esteve va fer una rematada al fons de la xarxa amb el cap, després d'un llançament de cantonada, que va sorprendre Pol Busquets. Amb el 0 a 1, el Manresa va empènyer el rival, però només alguns xuts llunyans de Manel Sala van intentar inquietar el porter visitant Víctor. El mateix davanter manresà va reclamar un penal al minut 30. El joc era viu, amb el Manresa portant la iniciativa, tot i que amb un excés d'elaboració en les seves accions d'atac i, per tant, amb poques rematades efectives en l'intent d'empatar.

Com en la part final dels primers 45 minuts, a la represa, el Júpiter va acumular molts jugadors darrere i el Manresa trobava molt pocs espais per aconseguir avantatges. Al minut 59, es va reclamar un segon penal a Manel Sala per una empenta que el col·legiat vallesà Alins Rodríguez també va ignorar. Quan quedava mitja hora, Piti Belmonte va sacrificar un dels dos pivots i va donar entrada a Joel Priego. Això, i que Brian va entrar més en joc, va fer la sensació que el Manresa podia tenir possibilitats d'almenys igualar el marcador. I l'1 a 1 va poder arribar amb una rematada creuada de l'esmentat Brian després de rebre una bona assistència de Priego, però el porter va fer una bona aturada. I, com sol passar en el futbol, si perdones ho pagues, i el Manresa va rebre l'estocada al 77 amb el 0 a 2 de Coro en un bon contracop.