Internacional amb la selecció estatal des del 2010 i actual capitana de l'equip, amb nomes 25 anys llueix un Mundial, un europeu i un subcampionat olímpic a Londres 2014. Dos anys abans, la LEN la va escollir com la millor jugadora d'Europa.

Anna Espar torna a liderar l'Astralpool CN Sabadell després de jugar als Estats Units i Austràlia.

Inicio el segon curs a l'equip vallesà des del meu retorn d'Austràlia, on la temporada 2016-17 vaig jugar i guanyar la lliga australiana amb el Sidney University Lions. L'experiència anterior als Estats Units també va ser reeixida. Amb els USC Trojans vam conquerir la lliga universitària.

El curs passat es van imposar en totes les competicions estatals. Els penals els van impedir fer-se amb la Lliga Europea.

És el gran repte, enguany: assolir la Lliga Europea i tornar a guanyar tots els títols estatals. Amb la selecció, l'objectiu és classificar-se per a la final de la Lliga Mundial.

Ha guanyat visibilitat el waterpolo femení amb els èxits del combinat estatal del darrer quinquenni i escaig?

Sí, sobretot amb les retransmissions televisives. Tot i això, només els quatre grans, Sabadell, Mataró, Mediterrani i Sant Andreu, poden tenir jugadores professionals. Hi ha molt camí per recórrer, encara.