El Berga continua en ratxa positiva i aquest cap de setmana va tornar tres punts, després d'imposar-se, amb un solitari gol de Joanet en el tram final del partit, davant d'un Sallent que va competir de tu a tu i que va gaudir d'aproximacions.

Ambdós conjunts van disputar una primera meitat amb molta intensitat i els berguedans van gaudir de més ocasions per intentar inaugurar el marcador. El davanter local Sua va tenir dues rematades clares que va refusar amb grans intervencions el porter del Sallent Rando. Tot i les oportunitats dels locals, els bagencs van reaccionar i van apretar el rival. Els blaugrana van gaudir d'una gran ocasió, però el pal va refusar el gol. Es va arribar amb l'empat a zero gols a la mitja part. A la represa, la dinàmica no va canviar i els dos equips continuaven desplegant un joc molt intes i amb diverses aproximacions.

Al minut 72, el jugador local Joanet va ser capaç de marcar el primer gol del Berga, en una gran jugada individual per la banda en què va superar un defensor sallentí i, amb un gran xut creuat, va superar Rando. El porter visitant, tot i el gran partit que va disputar, no va poder fer-hi res per salvar el primer gol.

En el tram final, els visitants van apretar per buscar el gol de l'empat però els berguedans van ser capaços d'aguantar les envestides per continuar el capdavant de la classificació i sense conèixer encara la derrota. La setmana vinent, el Berga visitarà el Castellar i el Sallent rebrà el Can Parellada.