A les instal·lacions de Can Felipa, l'amfitrió, el CN Poble Nou, i el CN Minorisa van jugar un bon partit. Va ser un duel disputat, ben jugat, en el qual els de Dani Calvo van anar gairebé sempre al davant en el marcador, però, per errades puntuals, van veure com se'ls escapava una victòria de prestigi. El primer quart va ser l'únic en què els barcelonins es van situar al davant en el marcador, encara que va acabar amb empat gràcies als gols de Martínez i Lenard. En el segon període, després del 3 a 2 a favor dels locals, Lenard, Martínez i Pelegrín van situar el 3 a 5 en el marcador, que es va reduir abans del descans (4-5).

A la represa, després d'un nou empat (5-5), ratxa de tres gols manresans signats per Casasayas i Ruiz (2). El CN Minorisa va arribar al darrer quart amb dos gols d'avantatge (6-8). La sortida en tromba dels de casa feia que la diferència quedés en no res en només dos minuts i mig (8-8). Semblava que tota la feina podia quedar en no res, però un gol per equip va deixar el definitiu 9 a 9.