L'escorta Klay Thompson ha trencat un rècord històric de la NBA en anotar 14 triples en la pallissa endossada per Golden State Warriors a Chicago Bulls (124-149), plusmarca que li pren al seu propi company d'equip Stephen Curry (13).

Thompson, que estava protagonitzant un gris inici de temporada amb un 5/36 en triples en els seus primers set partits, ha explotat a Chicago, on ha protagonitzat un espectacular primer quart amb 6/7 en triples i 22 punts.

Lluny de relaxar-se, el californià ha seguit exhibint-se i ha anotar el seu desè triple a l'equador del segon parcial. Agafats a la seva punteria, els Warriors han arribat al descans amb 92 punts anotats, la segona millor marca de tota la història, només per darrere dels 107 que Phoenix Suns van anotar en un partit en 1990.

Malgrat un xoc amb un company d'equip que li ha provocat una petita bretxa al front, Thompson no ha perdut la seva punteria i a falta de cinc minuts per finalitzar el tercer quart ha assolit la xifra de 14 triples tirant just davant de Curry, que no ha dubtat a celebrar-ho malgrat que havia perdut el rècord. Finalment, el nou plusmarquista ha acabat el partit amb 52 punts en 27:33 minuts i un gran 14/24 (58% d'encert) en llançaments de tres.