Tot i que ja fa unes setmanes que es va estrenar, demà, dijous, tindrà lloc la inauguració oficial del nou camp municipal de gespa artificial de Sant Salvador de Guardiola, l'estatge dels equips de l'Associació Guardiolenca.

A les 10 del matí, es commemoraran els 40 anys de l'equip de veterans, que jugarà contra els del PI Puig. Una hora més tard està programada la presentació de tots els equips de l'Associació Guardiolenca. Aquesta entitat té sis formacions federades, una de juvenil, una d'infantil, dues d'aleví i dues de benjamí. També un equip prebenjamí i una escoleta que juguen els campionats del Consell Esportiu del Bages.

Just al migdia està programat un interessant partit de futbol femení entre els equips juvenils de l'Espanyol i el Girona. En l'organització d'aquest atractiu duel, l'Associació Guardiolenca ha tingut el suport de la delegació a Manresa de la Federació Catalana de Futbol, en especial del delegat, Esteve Olivella, i la subdelegada de futbol femení, Susana Puell, que han volgut posar l'accent i realçar la inauguració del camp de Sant Salvador de Guardiola, i a la vegada impulsar el futbol femení, un deute pendent a Catalunya i en especial a la Catalunya Central, ja que la iniciativa no acaba d'arrelar, malgrat l'estrena, aquesta mateixa temporada, d'uns quants equips sèniors com el Sallent o la Pirinaica.