Tres medalles d'or, una de plata i sis de bronze és el positiu balanç de l'actuació dels judokes del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès en els campionats de Catalunya sènior celebrats a les instal·lacions de les Llars Mundet.

En aquesta primera competició de la nova temporada 1918-19 de judo, la participació va ser molt alta amb 140 judokes masculins i 50 de femenins. De la notable presència de judokes de casa nostra, alguns són encara de categoria cadet o júnior.

Clàudia Salgado (Judo Moià) es va imposar en menys de 78 kg, Pol López (Esport7) en menys de 66 kg i Martín Stoikov (Judo Moià) en menys 55 kg. La medalla d'argent va ser per a Noèlia Jardo (esport7) en menys de 48 kg. I les de bronze, per a Paula Cubero (Esport7) en menys de 48 kg, Derek Garrido (Esport7) en menys de 55 kg, Pau Santacreu (Esport7) en menys de 60 kg, Pau Muñoz (Esport7) en més de 100 kg, Ruben Mani (Esport7) en menys de 81 kg) i Ramon Roca (Judo Moià) en menys de 81 kg. Van aconseguir setenes posicions Lucas de Nardo (Esport7) en menys de 73 kg, Víctor Gómez (Esport7) en menys de 73 kg i Sergiu David (Judo Sanpedor) en menys de 60 kg.

També hi van participar sense obtenir classificació Iker Corchero, Jordi Pérez de Mendiguren, Eudald Sanxo, tots d'Esport-7. Del Judo Moià, Eduard Encinas i Eric Romeu, i del Judo Santpedor, Roger Fontanet, Ricard Sánchez, Roger Gaona i Albert Moreno.