L'Associació Guardiolenca va aprofitar la inauguració del seu camp de gespa artificial per presentar els equips i els nous equipaments de la temporada. Una jornada en què Sant Salvador de Guardiola va gaudir de l'estrena del nou Estadi Municipal.

La inauguració va començar a les deu del matí amb la celebració dels 40 anys del Club de veterans de Guardiola, que van disputar un partit de curta durada (20 minuts per part) contra els veterans del Pare Ignasi Puig. El resultat va ser de 5 a 0.

Tot seguit va tenir lloc l'acte de presentació dels equips amb la presència de Pere Pons, diputat adjunt d'Esports, Albert Miralda, alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Alba Lloys, regidora d'Esports de l'Ajuntament, així com la presència de diferents delegats i directius de la Federació Catalana de Futbol. Les autoritats van entregar una placa commemorativa a l'equip de veterans i van fer la descoberta del nou escut de l'Ajuntament guardiolenc, que estarà ubicat a l'entrada del camp.

L'efecte de la gespa

La inauguració del nou camp de gespa ha permès a l'entitat guardiolenca augmentar les matriculacions de la seva base, especialment amb la creació de l'escola de futbol.

L'acte de presentació del camp va finalitzar amb el partit amistós entre el Girona i l'Espanyol juvenil amb un estadi ple de gom a gom per gaudir de bon futbol.