El Girona va sumar els tres punts a Mestalla, en un dia en què els jugadors del València van topar contra el porter Bono (0-1). Els gironins van aconseguir els tres punts amb un equip sota mínims, amb sis lesionats i un sancionat.

En la primera part, el Girona va sortir viu de miracle. El gran protagonista va ser Bono, que va salvar tres rematades del València quan Mestalla ja cantava el gol. La primera de Coquelin, al minut 12, la segona de Rodrigo, al 40, i l'última de Guedes, al 43. A més, Alberola Rojas va anul·lar un gol de Kondogbia al minut 34, a instàncies del VAR, perquè en la centrada prèvia la pilota havia sortit per la línia de fons.

A la represa, el Girona va treure petroli d'una errada en la passada de Kondogbia. Patrick Roberts va rebre la pilota, el seu xut el va rebutjar Neto i Pere Pons va obrir el marcador amb el seu primer gol a Primera Divisió. El València no es va ensorrar, però Bono va seguir immens i va assegurar el triomf.