L'entrenador interí del Reial Madrid, Santiago Solari, va comparèixer en roda de premsa per explicar com afronta el duel de Lliga que l'equip blanc té avui contra el Valladolid (16.15 h)

El tècnic argentí no vol parlar ni d'onze de gala ni d'intocables, i considera que tots els seus homes s'han de guanyar els minuts. «No hi ha jugadors indiscutibles en cap equip. Aquí hi ha jugadors amb molta experiència i amb molts partits a l'esquena que han sobreviscut a moltes batalles i les han guanyades, però també hi ha jugadors joves que són molt vàlids», apuntava.

Sobre el pròxim rival, el Valladolid, un dels equips revelació de la Primera Divisió, Solari preveu que es trobarà davant d'un equip «molt ordenat tàcticament i que té l'ànim molt amunt després de set partits sense perdre».

El porter del Reial Madrid Keylor Navas, juntament amb Celso Borges i Bryan Ruiz, ha estat acusat de deixar-se guanyar partits amb la selecció de Costa Rica després del Mundial del 2014 per facilitar l'acomiadament de l'aleshores seleccionador, Jorge Luis Pinto. Les acusacions parteixen d'un antic membre de la Federació Costa-riquenya de futbol, Adrián Gutiérrez, i van ser llançades en directe a Radio Monumental».