El Reial Madrid ha posat fi aquest dissabte a una ratxa de cinc partits de lliga sense guanyar després d'imposar-se al Reial Valladolid (2-0) en el Santiago Bernabéu, en l'onzena jornada de LaLiga Santander, després d'un duel en el qual el brasiler Vinicius Jr. ha aprofitat la confiança de Santiago Solari per desfer, amb el primer tant, el garbull del conjunt blanc.

En una tarda freda en el Bernabéu, el davanter del filial ha emergit des de la banqueta per obtenir una victòria que se'ls resistia davant els val·lisoletans, que s'han trobat amb el travesser en un parell d'ocasions i que a punt han estat de donar la sorpresa en el coliseu blanc, que ha castigat la inoperància dels seus futbolistes després del 5-1 en el Clàssic.

Vinicius, quan el temps es consumia, ha desbordat a la defensa val·lisoletana i ha llançat un centre que, després de tocar Kiko Olives, ha quedat fora de l'abast de Masip i ha entrat en el fons de la porteria.

La por ha quedat totalment esvaïda quan Calero ha comès penal sobre Benzema; i després Ramos, xiulat pel públic per les seves declaracions aquesta setmana, s'ha encarregat de materialitzar la pena màxima, oferint la tranquil·litat a Solari en la seva estrena de lliga.